loader
Doğanın Kalbini Çekiyoruz

Doğanın Kalbini Çekiyoruz

 Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından Antalya Fuji Film katkılarıyla “Doğanın Kalbini Çekiyoruz” konulu fotoğraf çekim etkinliği Karaöz, Adrasan ve Olympos’ta gerçekleştirildi.

Necdet Yaşar (SALFOD, FİRİG, Sille Sanat Sarayı Üyesi) tarafından temel fotoğraf çekim teknikleri üzerine eğitim verilen öğrenciler Antalya Fuji Film tarafından getirilen 20 profesyonel fotoğraf makinesi ile ilçenin çeşitli beldelerinde doğa fotoğrafları çektiler.

Etkinliğe katılan öğrenciler mevsimsel olarak anemon çiçeğinin filizlendiği bu dönemde mavi-mor anemon çiçeği ile gelen doğal güzelliklerin yanında doğa harikası birbirinden güzel birçok güzelliği fotoğraflama şansı yakaladılar.

Öğrenciler gerçekleştirdikleri etkinlikle “Yaşamlar Sağlıklı Bir Doğa İle Tamamen Değişebilir” temasıyla çekim yaptıklarını ve doğal ortamların korunmasına ilişkin farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını dile getirdi.  12 Mayıs Hemşirelik Haftası kutlamalarında etkinlik kapsamında yapılan çekimlerden en iyi üç fotoğrafa ödül verileceği bildirildi.

 


Etiketler: KUMLUCA ANTALYAFUJİFİLM DOĞANINKALBİNİÇEKİYORUZ NECDETYAŞAR SALFOD FİRİG SİLLESANATSARAYI AKDENİZ ANTALYA ANTALYAHAKKINDA ANTALYADUYURU ANTALYABESTAJANS

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Başkan Böcek'in en büyük destekçisi kadın çalışanlar

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerine kadınlar yön veriyor. Başkan Muhittin Böcek, kadın emeğine verdiği önemin bir göstergesi olarak Büyükşehir Belediyesi'nin en üst kademelerini kadınlara emanet etti. Genel Sekreterlik dahil 29 kadın yöneticinin görev aldığı Büy&uum...

YÖRSİAD Kahvaltı Toplantısı

YÖRSİAD Kahvaltı Toplantısı


5 yıl önce Best Haber

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği ) Geleneksel kahvaltı buluşmalarına devam ediyor. Ocak ayı ‘YÖRSİAD Kahvaltı Toplantısı” Best Western Khan Hotel’de gerçekleştirilirken, toplantıya ilgi büyük oldu. Toplantıda, Yönetim ve Strateji Danışmanı Engin Keskinel '&...

Çevreci Komşu Kart’ta 3 milyona doğru

Antalya’nın 495 bin 688 nüfusa sahip ilçesi Muratpaşa’da, belediyenin geri dönüşüm projesi Çevreci Komşu Kart’la ilçe sakinleri, anlaşmalı marketlerde, fırınlarda, sinemada kullanabilecekleri 2 milyon 899 bin 637 lira karşılığı puan kazandı.
Muratpaşa Belediyesi’nin Nis...