loader
Diagne'den Galatasaray'a veda

Diagne'den Galatasaray'a veda

Galatasaray'dan Club Brugge'a kiralanan Diagne, yaptığı paylaşımla sarı-kırmızılı takıma veda etti.

Galatasaray'dan Club Brugge'a kiralık olarak gidecek olan Mbaye Diagne, sağlık kontrolünden geçti ve sarı-kırmızılı kulübe sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan golcü futbolcu şu ifadeleri kullandı; "Galatasaray'a her şey için teşekkür ederim. Tüm takım arkadaşlarıma ve teknik heyete teşekkür ederim. Taraftarlara da çok teşekkür ediyorum. Kısa bir ilişkimiz olsa da çok yoğundu, zafer doluydu ve tatmin ediciydi. Sonsuza kadar ailem kalacaksınız."

KAYNAK : https://www.internethaber.com/diagneden-galatasaraya-veda-2047086h.htm


Etiketler: Galatasaray Club Brugge Mbaye Diagne

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

NURİ ÖZALTIN GOLF TURNUVASI BAŞLIYOR

Türkiye Golf Federasyonu’nun resmi turnuvası olan “Nuri Özaltın Memorial Golf Trophy” ülkemizde golf sporunun gelişmesine büyük önem ve emek veren merhum Nuri Özaltın anısına dördüncü kez golf tutkunlarını bir araya getiriyor.

Türki...

Antalyaspor namağlup şampiyon

Antalyaspor namağlup şampiyon


5 yıl önce Best Haber

Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından düzenlenen U19 Bayanlar 2. Lig Final ve Grup Müsabakaları Hatay'da son erdi. Turnuvaya katılan Antalyaspor U19 Bayan Sutopu Takımı namağlup şampi...

Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'da

Galatasaray'ın transferleri hız kesmiyor! Sarı Kırmızılı ekip son olarak Nzonzi ile el sıkıştı. Nzonzi son olarak 26 milyon Euro gibi bir bonservis bedeliyle Roma’ya transfer olmuştu.

Galatasaray'ın yeni transferi Nzonzi'yi taşıyan uçak İstanbul'a indi.
Galatasaray'ın transfer g&...