loader
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti’nin İstanbul adaylarını açıklıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti’nin İstanbul adaylarını açıklıyor

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde, partisinin İstanbul Büyükşehir ile ilçe belediye başkan adaylarını tanıtıyor.

Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki tanıtım toplantısı öncesi İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen partililer salonu doldurdu. Türk bayrakları ve AK Parti bayrakları taşıyan katılımcılar, sık sık sloganlar attı.

Toplantıyı, ulusal ve uluslararası basından birçok gazeteci takip ediyor.


Etiketler: AK Parti Recep Tayyip Erdoğan

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

 Büyükşehir'den kısıtlamada asfalt mesaisi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasında yolların boş olmasını fırsat bilerek hizmet üretmeye devam ediyor. Ekipler, Namık Kemal Bulvarı, Yüzüncü Yıl Bulvarı ve Fatih Caddesi'nde sıcak asfalt serimi ve yol bakım çalışması gerçekleştirdi.

...
Dünya Havacı Kadınlar Enstitüsü

Dünya Havacı Kadınlar Enstitüsü


4 yıl önce Best Haber

Türk Hava Kurumu Antalya Şubesi, Karain Havacılık Eğitim Merkez Müdürlüğü ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Dünya Havacı Kadınlar Enstitüsü (WOAW) organizasyonu kapsamında kadınlarımızın havacılık alanındaki seçeneklerini arttırmak ve havacılık sektö...

Yılın En İtibarlı Otomobil Markası: Fiat

2019’un Pazar Lideri Fiat’a

En İtibarlı Otomobil Markası Ödülü!

Fiat, Marketing Türkiye tarafından düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri, Binek Otomobil Kategorisi'nde “Yılın En İtibarlı Markası” seçildi. Fiat ...