loader
Büyükşehir’den Konyaaltı’nda kar mücadelesi

Büyükşehir’den Konyaaltı’nda kar mücadelesi

Kardan kapanan Hisarçandır yolu açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı İlçesi’ne bağlı Hisarçandır Mahallesi’nin karla kapanan yolunu açıyor. Ekipler, bölgede yer yer 1 metreye ulaşan kar tabakasıyla mücadele ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da son günlerde etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle ulaşımda bir aksaklık yaşanmaması için yoğun bir çalışma sergiliyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için yoğun mesai harcıyor. 
Kar kalınlığı 1 metre
Ekipler, bu kapsamda Konyaaltı ilçesine 20 kilometre uzaklıkta olan Hisarçandır Mahallesi’nin yüksek kesimlerinde karla mücadele çalışması yapıyor. Kar kalınlığının yaklaşık 1 metre yüksekliğe ulaştığı, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun vericilerinin bulunduğu bölgeye ulaşımı sağlamak için zorlu bir mücadele veriliyor.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsa Akdemir, bölgeye giderek karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi. 


Etiketler: Konyaaltı’nda kar mücadelesi Hisarçandır yolu Hisarçandır Mahallesi yol açma çalışmaları Hisarçandır Mahallesi yolu açıldı mı karla mücadele çalışmaları

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Denizkurdu-2019 tatbikatının Doğu Akdeniz bölümünde hava savunma harp eğitimleri gerçekleştirildi

Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca 131 gemi, 57 uçak ve 33 helikopterle Anadolu'yu çevreleyen üç denizde eş zamanlı düzenlenen en büyük planlı tatbikatlardan Denizkurdu-2019 devam ediyor.

Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal'ın sevk ve idare ettiği, Deniz Kuvvetleri Karar...

Kurşunlu Cami ve Kent Mezarlığı Projesi Açıldı


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Aksu Kurşunlu’da tamamlanan Cami ve Kent Mezarlığı Projesi açılışında konuşan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ”Allah’ın evini ancak Allah’a iman edenler yapar” diyerek projeyi Antalya’ya kazandırdığı için Başkan T...

Meleklere Başkan Uysal morali

Meleklere Başkan Uysal morali


5 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Pazar günü, Mardin’de Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ikinci

yarının ilk maçına çıkacak Paşanın Meleklerini yalnız bırakmıyor. Başkan Uysal, Muratpaşa – Mardin

maçında tribünde olacak.

Kadınlar Hentbol S&uum...