loader
Başkan Uysal Minik Futbolcularla

Başkan Uysal Minik Futbolcularla

Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlendiği U-10 minik yıldızlar turnuvası başladı. 16 takımın katıldığı turnuvanın başlama vuruşunu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal yaptı. 
Muratpaşa Belediyesi’nin, futbolun minik yıldızlarını buluşturduğu turnuva başladı. Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlendiği U-10 minik yıldızlar futbol turnuvasının başlama vuruşunu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal yaptı. 
Başlama vuruşundan önce minik futbolculara yaşamları boyunca sporu bırakmayacaklarına dair söz verdiren Başkan Uysal; “Biz Muratpaşa ‘da yaşayan ve büyüyen çocuklarımız için sanat ve spor etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz. Çünkü sanat ve spor insanı başarıya götüren yoldur” dedi. Konuksever Stadı'nda başlayan Minik Yıldızlar (U10) Futbol Turnuvası’na 16 takım katılıyor. Turnuva 1 Şubat Cuma günü sona erecek.


Etiketler: Muratpaşa Belediyesi U-10 minik yıldızlar turnuvası U-10 minik yıldızlar turnuvası Muratpaşa Belediyesi 3. U-10 minik yıldızlar turnuvası futbolun minik yıldızları Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Şükrü Sözen'in 18 Mart Şehitleri Anma Günü Mesajı

Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin kaderini ve dünya tarihinin seyrini

değiştirmiştir. Bütün imkansızlıklara rağmen canını ortaya koyan Türk milleti,

tüm dünyaya ÇANAKKALE GEÇİLMEZ gerçeğini kabul ettirmiş ve

bağımsızlığına el sürecek hi&ccedi...

Konyaaltı’nda çocukların sünnet heyecanı

Konyaaltı’nda çocukların sünnet heyecanı

 

Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl 24’üncünü gerçekleştirdiği Sünnet Şöleni kapsamında 119 çocuğun sünnet işlemleri gerçekleştiriliyor.

Konyaaltı Belediyesi’nin 24’ünc&uum...

KEPEZ'DEN 26 KİŞİYE İŞİTME CİHAZI

Kepez Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi, Beyazay Derneği ve Kulak İşitme Cihazı Uygulama Merkezi işbirliğiyle duyma engelli 26 kişiye işitme cihazı hediye edildi.

Sosyal bir projeye daha imza atan Kepez Belediyesi ile ilçede duymayan kalmayacak. Kepez Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi, Beyaza...