loader
Başkan Uysal Minik Futbolcularla

Başkan Uysal Minik Futbolcularla

Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlendiği U-10 minik yıldızlar turnuvası başladı. 16 takımın katıldığı turnuvanın başlama vuruşunu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal yaptı. 
Muratpaşa Belediyesi’nin, futbolun minik yıldızlarını buluşturduğu turnuva başladı. Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlendiği U-10 minik yıldızlar futbol turnuvasının başlama vuruşunu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal yaptı. 
Başlama vuruşundan önce minik futbolculara yaşamları boyunca sporu bırakmayacaklarına dair söz verdiren Başkan Uysal; “Biz Muratpaşa ‘da yaşayan ve büyüyen çocuklarımız için sanat ve spor etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz. Çünkü sanat ve spor insanı başarıya götüren yoldur” dedi. Konuksever Stadı'nda başlayan Minik Yıldızlar (U10) Futbol Turnuvası’na 16 takım katılıyor. Turnuva 1 Şubat Cuma günü sona erecek.


Etiketler: Muratpaşa Belediyesi U-10 minik yıldızlar turnuvası U-10 minik yıldızlar turnuvası Muratpaşa Belediyesi 3. U-10 minik yıldızlar turnuvası futbolun minik yıldızları Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Büyükşehir Belediyesi iddiaları ihbar kabul ederek harekete geçti

Büyükşehir Belediyesi iddiaları ihbar kabul ederek harekete geçti
Sahipsiz Hayvan Barınağında olumsuzluğa rastlanmadı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyada sahipsiz sokak hayvanlarının tedavi ve
bakımlarının yapıldığı Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’ne ait ol...

Antalya Uzaktan Mezar Bakım Hizmeti

Antalya Uzaktan Mezar Bakım Hizmeti


4 yıl önce Best Haber

Korona virüs sebebiyle vatandaşların eve kapanması yeni iş sektörlerinin de kapılarını araladı. Antalya'da yıllardır mezar bakımı yapan firma, ölmüş yakınlarının kabirlerine gelip temizlik ve bakımlarını yapamayanlar için internet ve tel...

Kepez’den gönülleri ısıtan çorba

Kepez Belediyesi, final sınavlarına hazırlanan Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine sıcak çorba ikram ediyor. Elleriyle gençlere tarhana çorbası dağıtan Başkan Hakan Tütüncü, “Final sınavlarına hazırlanan kardeşlerime hizmet etmek benim için büyük bir onur.” dedi.

...