loader
Başkan Uysal: “İnsanlarımızı kucaklıyoruz”

Başkan Uysal: “İnsanlarımızı kucaklıyoruz”

Buna en çok ihtiyacımız olan bir dönemde yaşıyoruz” dedi.Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL SEN) Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt, Yönetim Kurulu üyeleri Rıza Demir, Yavuz Erarslan, Memet Zengül, İlke Türkdoğan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Uysal’a içinde Atatürk fotoğrafının yer aldığı ay yıldızlı saat hediye edildi.

Karakurt, Başkan Uysal’ın demokrasi ve cumhuriyet değerlerine karşı gösterdiği sorumluluktan dolayı bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek “Bununla birlikte, Uysal’ın belediye çalışanlarının, kent halkının yaşamını kolaylaştıran sosyal hizmetler ve benzeri çalışmalarla da gösterdiği çaba ve gayreti kıymetlidir” dedi.

Başkan Uysal da “İnsanlarımızın tamamını kucaklayan bir yaklaşım içinde olmamız gerekiyor. Buna en çok ihtiyacımız olan bir dönemde yaşıyoruz. İşveren konumunda olan resmi özel bütün mekanizmaların, kurumların ve temsilcilerinin aslında toplumun bütün kesimleriyle dayanışma olması gereken bir dönemden geçiyoruz” diye konuştu.


Etiketler: başkan uysal muratpaşa belediye başkanı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

SÖMESTİRDE DİJİTAL TEHLİKELERE DİKKAT!

Öğrenciler için yarıyıl tatili, 17 ocak itibariyle başlıyor. Tatilde zamanlarının büyük bir kısmını akıllı telefon, tablet ve bilgisayar ile geçirmek isteyen çocukların maruz kalabileceği dijital tehlikelere karşı ebeveynleri uyaran Bitdefender Türkiye Operasyon Direktörü Alev Akko...

Yazlık konut piyasası ısınmaya başladı

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak, yazlık konut piyasasındaki hareketlenmeyi masaya yatırdı*. Yazlık konutların fiyatları ortalama 50.000 TL’den başlıyor, fiyatların geniş bir yelpazede seyrettiği konut piyasasında yazlıkların değeri 30 Milyon TL ve üzerine kadar uzanabiliyor. Yazlık konutlar...

Engelsiz yürüyüş

Engelsiz yürüyüş


5 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın öncülüğünde ortak çatı Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve

İnovasyon Merkezlerinin (ASSİM) altında buluşan sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu Engelsiz

Yaşam Platformu, taşıt trafiğine kapalı Kazım Özalp Caddesi’nden ...