loader
Başkan Türel afet bölgesinde incelemelerde bulundu

Başkan Türel afet bölgesinde incelemelerde bulundu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile hortum felaketinin yaşandığı Kemer, Finike ve Kumluca ilçelerinde incelemelerde bulundu. Bakan Pakdemirli ve Başkan Türel, afette yaşamını yitiren Bayram Demir’in cenazesine katıldı. Demir’in annesi, eşi ve kızını evlerinde ziyaret eden Başkan Türel ailenin acısını paylaşarak başsağlığı diledi. 

Bakan Pakdemirli ve Başkan Menderes Türel, ilk olarak Kemer’de hortum nedeniyle Ağva Deresi’ne sürüklenen otomobilde kaybolan Buse Acar’ı arama çalışmalarını yerinde inceledi.  Bakan Bekir Pakdemirli ve Başkan Türel, kızı Buse’nin bulunmasını umutla bekleyen baba Ahmet Acar’a destek olurken devletin tüm imkanları ile Buse Acar’a ulaşmaya çalıştığını kaydetti. Ardından Kumluca’ya geçen Bakan Pakdemirli ve Başkan Türel, hortumun büyük hasar verdiği sera alanlarını ve narenciye bahçelerinde inceleme yaptı. Çiftçilere geçmiş olsun diyen Başkan Türel, yaraların sarılacağını söyledi. Türel ve Pakdemir’li hortum felaketinde ağır yaralanan Ramazan Küçükada'nın ailesini tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek, acil şifalar dileklerini iletti. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Finike’ye geçerek hortumun büyük zarar verdiği Büyükşehir Belediyesi Finike Hizmet Birimi’nde incelemelerde bulundu. Hortumda yaşamını yitiren Büyükşehir Belediyesi ASAT personeli Bayram Demir’in cenaze törenine katılan Başkan Türel, bir çocuk babası Demir’in ailesini evlerinde ziyaret ederek başsağlığı diledi. Türel, merhum Bayram Demir’in annesi, eşi ve kızının acısını paylaşarak olaydan duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi. 

Antalya’nın şiddetli yağış, fırtına ve hortum nedeniyle ciddi bir doğal afet yaşadığını belirten Başkan Menderes Türel, felaketin ilk anlarından itibaren Büyükşehir Belediyesi’nin tüm imkanlarıyla seferber olduğunu söyledi. Türel, “Büyükşehir Belediyemiz ekiplerinin ve devletimizin diğer kurumlarının ilçelerimizdeki hasar tespit çalışmaları sürüyor. Yaralar en kısa sürede sarılacaktır. En büyük üzüntümüz yaşanan can kayıplarına. Bir genç kızımız kayıp, yaralılarımız da var. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın” diye konuştu.  


Etiketler: Başkan Türel'in afet bölgesi incelemeleri Antalya 'da fırtına Antalya fırtınadan sonra antalya hortum olan ilçeler Antalya afet bölgesi incelemeleri Antalya şiddetli yağış ve fırtına

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Az kaldı! Hazır mısınız?

Az kaldı! Hazır mısınız?


8 yıl önce Best Haber

Turizmin başkenti Antalya’yı, spor ve spor turizminin de önemli merkezlerinden biri haline getiren ve 2006 yılından bu yana gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Büyük Lifestyle Maratonu” Runatolia için hazır mısınız? 

Antalya’nın en önemli spor organizasyonu olan &ld...

‘Yüreğinde engel olmayan herkese kapımız açık’

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Engelsiz Kafe’de yenilenme çalışmalarını büyük oranda

tamamlandığını belirterek, “Burası, bizim bölgemizde engellilere tahsis edilen, engellilere öncelik

verilen en geniş alandır. Burada bir kafe hizmeti var ve kapıları ruhunda engel olma...

Hakan Tütüncü’nün 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Kıymetli hemşehrilerim;

 Çanakkale Savaşları, destansı bir mücadele olmanın ötesinde Kurtuluş Savaşı’na ve bunun sonucunda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına giden yolda çok önemli bir kilometre taşıdır. Bu savaş Gazi Mustafa Kemal Atatürk&rs...