loader
Başkan Topaloğlu’ndan EMİTT teşekkürü

Başkan Topaloğlu’ndan EMİTT teşekkürü

Başkan Topaloğlu’ndan EMİTT teşekkürü

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bu yıl İstanbul’da 26’ncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Kemer tanıtımına verdikleri katkılardan dolayı Kemer Turizmci İş Adamları Derneği (KEMİAD) ve Kemer Turistik ve Otelciler İşletmeciler Birliği’ne (KETOB) teşekkür ziyaretinde bulundu.26’ncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda KEMAİD ve KETOB’un Kemer tanıtımına yaptıkları katkılar dolayısıyla teşekkür ziyareti gerçekleştiren Belediye Başkanı Topaloğlu, KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez ile KETOB Başkanı Dinçer Sarıkaya’ya Kemer kolonyası hediye etti. KEMİAD ve KETOB Başkanlarıyla bu yılki turizm sezonu hakkında da fikir alışverişinde bulunan Başkan Topaloğlu, iyi bir turizm sezonu geçireceklerine inandıklarını belirterek, tüm turizmcilere hayırlı sezonlar dileklerinde bulundu. Öte yandan Başkan Topaloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla KEMİAD Başkanı Sönmez ve yönetim kurulu üyeleriyle KETOB Başkanı Sarıkaya ve yönetim kurulu üyelerinin de Ramazan Bayramlarını kutladı.

 

 

Kemer Belediyesi Basın Servisi – 20 Nisan 2023


Etiketler: antalya kemer EMİTT Necati Topaloğlu

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Işıklılar Görme Engelliler İçin Kitaplara Ses Olacak

Işık Üniversitesi başlattığı çalışmayla, görme engellilerin kitaplara ve bilgiye erişimi için Türkiye’de hayata geçirilmiş en önemli projelerden olan Boğaziçi Üniversitesi Görme Engelliler Teknoloji ve Eğitim Laboratuvarı’nın (GETEM) sesli internet kütüph...

Birçok İlde Eğitime Kar Engeli

Birçok İlde Eğitime Kar Engeli


6 yıl önce Best Haber

Yoğun kar yağışı, aşırı don ve buzlanma nedeniyle çok sayıda il ve ilçede okullar tatil edildi.
Soğuk hava, yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle bugün 43 ilde eğitime ara verildi.

Tüm yurdu etkisi altına alan olumsuz hava koşulları sebebiyle Niğde, Muş, Sivas, Tokat, Bitlis, Düzce,...

AK Partili Vekiller ATSO’yu Ziyaret Etti

AK Parti Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Mustafa Köse ve Tuba Vural Çokal ile Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve yönetim kurulu üyeleri Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa Atılgan ve Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Şahin’in de bulunduğ...