loader
Başkan Topaloğlu’ndan EMİTT teşekkürü

Başkan Topaloğlu’ndan EMİTT teşekkürü

Başkan Topaloğlu’ndan EMİTT teşekkürü

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bu yıl İstanbul’da 26’ncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Kemer tanıtımına verdikleri katkılardan dolayı Kemer Turizmci İş Adamları Derneği (KEMİAD) ve Kemer Turistik ve Otelciler İşletmeciler Birliği’ne (KETOB) teşekkür ziyaretinde bulundu.26’ncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda KEMAİD ve KETOB’un Kemer tanıtımına yaptıkları katkılar dolayısıyla teşekkür ziyareti gerçekleştiren Belediye Başkanı Topaloğlu, KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez ile KETOB Başkanı Dinçer Sarıkaya’ya Kemer kolonyası hediye etti. KEMİAD ve KETOB Başkanlarıyla bu yılki turizm sezonu hakkında da fikir alışverişinde bulunan Başkan Topaloğlu, iyi bir turizm sezonu geçireceklerine inandıklarını belirterek, tüm turizmcilere hayırlı sezonlar dileklerinde bulundu. Öte yandan Başkan Topaloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla KEMİAD Başkanı Sönmez ve yönetim kurulu üyeleriyle KETOB Başkanı Sarıkaya ve yönetim kurulu üyelerinin de Ramazan Bayramlarını kutladı.

 

 

Kemer Belediyesi Basın Servisi – 20 Nisan 2023


Etiketler: antalya kemer EMİTT Necati Topaloğlu

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Türel, Akıllı Şehir Projesi anlattı

Sekiz farklı ülkeden yirmi sekiz ortak, enerji, ulaşım ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT) alanlarındaki yenilikçi ve entegre çözümlerin büyütülmesi ve çoğaltılması yoluyla Avrupa kentsel dönüşüm sürecini güçlendirmeyi amaçlayan bir akıllı şehir pr...

Başkan Küçükkuru görevimin başındayım diyerek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi

Aday olamayınca yada seçim zamanı gelince İbradı’yı terk eden sözde bazı partililer şimdi seçimi bizim

oylarımızla kazandın başkanlıktan istifa et deme cüretinde bulunmayın lütfen. 30 yıl sonra 2014 de

ittifak yoktu yine AKP’yi yendik. Parti ayrımı yapmadan tüm İbradı&rsqu...

 Büyükşehir fırtınadan devrilen ağaçlara müdahale etti

Antalya genelinde etkili olan fırtına ve yağmur nedeniyle devrilen ağaçlara Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri müdahale etti.

...