loader
BAŞKAN ŞAHİN YAĞMUR, SOĞUK DİNLEMEDEN ÇALIŞIYOR

BAŞKAN ŞAHİN YAĞMUR, SOĞUK DİNLEMEDEN ÇALIŞIYOR

Aksu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin yağmur, soğuk demeden halkla bir araya geliyor, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Perşembe akşamı önce Yurtpınar’da toplantıya katılan Şahin, ardından şiddetli yağışa rağmen Kurşunlu halkıyla buluştu. Yağışlı ve soğuk havada vatandaşlar da Başkan Şahin’i yalnız bırakmadı. 
31 Mart yerel seçimleri öncesinde Aksu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyor. Perşembe akşamı iki farklı mahallede toplantıya katılan Şahin’in ilk durağı Yurtpınar Mahallesi oldu. Ardından Kurşunlu halkıyla bir araya gelen Şahin, yağmur ve soğuk havaya rağmen kendisini dinlemeye gelen mahalle sakinlerine teşekkür etti. Toplantılarda Şahin’i AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır, meclis üyesi aday adayları da yalnız bırakmadı.
“FIRSATLARI İYİ DEĞERLENDİRDİK”
İlçe sakinlerine 5 yıllık süreçte yapılanları anlatan Şahin, “Bize verilen sürede sizlere mahcup olmamak için var gücümüzle çalıştık. Meclisimizde de meclis üyesi arkadaşlarımızla çoğu konuda uyum içinde olduk, Aksu’nun menfaati olan konular oy birliği ile geçti. Mecliste örnek bir dönem geçirdik. Çalışma dönemimizde hedefimiz ilçemizi doğru planlamak oldu. Şu an 30 bin dönümlük alanda imar çalışması yapıyoruz. Yöneticilikte amaç makamsa bir yere varılamaz, amaç hizmet etmek olmalı. Biz 5 yılı dolduruyoruz, bir gün dahi kendim için tatil yapmadım. Belediye işlerini bire bir takip ettim, vatandaş geldiği zaman benimle mutlaka görüşebildi. Belediye sadece yol, park yapmak değil, halkın da yanında olmak lazım. Her zaman yanınızda olmaya gayret ettim.” dedi.
EXPO 2016 TALİHİMİZ OLDU
Şehirlerin bir talihi olduğunu vurgulayan Şahin, Aksu’nun talihinin de EXPO 2016 olduğunu söyledi.  EXPO sayesinde fırsatları iyi değerlendirdiklerini dile getiren Şahin,  bu sayede Aksu’ya önemli yatırımlar geldiğini aktardı.Seçimlerde halka da büyük görev düştüğünü kaydeden Şahin, “Ülke hepimizin, Aksu hepimizin. Herkes ilçesine sahip çıkmalı. 31 Mart’ta hizmetlerimizi sürdürmeye, birlikte hareket etmeye, seçimi almaya talibiz. 5 yılı dolu dolugeçirdik, önümüzdeki 5 yılı boşa geçirmeyelim. Hizmetlerin devamı için bize destek olun” ifadelerini kullandı. 


Etiketler: BAŞKAN ŞAHİN Haberleri Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin projeleri Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Seçim Çalışmaları Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Çalışmaları Başkan Halil Şahin YurtpınarToplantısı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Büyükşehir’in koronavirüs seferberliği sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınını önlemeye yönelik
çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Muhittin Böcek’in talimatıyla temizlik ve
dezenfekte çalışmaları kent geneli ve ilçelerde aralıksız devam ederken B...

Büyükşehir Belediyesi köprülü kavşakları çiçeklerle süsledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, köprülü kavşakları binlerce çiçekle süsledi. Park ve Bahçeler
Dairesi Başkanlığı’nın kendi serasında üretilen 10 bin menekşe saksılara dikilerek köprülü
kavşak trabzanlarına asıldı.
Büyükşehir Belediyes...

AKSU ZABITADA’DAN KURBAN DENETİMİ

AKSU ZABITADA’DAN KURBAN DENETİMİ


5 yıl önce Best Haber

Aksu Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

Belediye ekipleri, ilçe sakinlerinin huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli önlemleri

alırken, kurban satış ve kesim yerlerini de belirledi.

Aksu’da kurban satış noktaları, Barbaros Mahallesi Serik...