loader
Başkan Genç, el emeği pazarında kadınların misafiri oldu

Başkan Genç, el emeği pazarında kadınların misafiri oldu


Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı Koruma, Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği tarafından Kent Meydanın da açılan el emeği pazarını gezdi. Yaklaşık 30 kadın tarafından kurulantezgahları gezen Başkan Genç, kadınlarla sohbet etti.
Döşemealtı Koruma, Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği öncülüğünde biraraya gelen ev hanımları İlçenin ilk kent meydanın da tezgah açarak ev de hazırladıkları, yiyecekleri, takı, giyecek gibi ürünleri satmaya başladılar. Daha önce Bahçeyaka Kapalı Pazaryerini kullanan kadınlar, başkan Turgay Genç’in teklifiyle tezgahlarını kent meydanına taşıyarak daha geniş kitlelere ulaşma fırsatı buldular.
Dernek Başkanı Zeynep Şardaş yaptığı açıklamasında, “Ev yapımı ürünlerimizi satarak aile bütçemize katkıda bulunmak için ev hanımlarıyla karar aldık. Kapalı pazaryeri için başkanımız Turgay Genç’den izin istedik. Kendisi de bize insanların daha çok gelip-gittiği kent meydanını önerince çok mutlu olduk. Haftanın hemen her günü kent meydanın da toplanıp tezgahımızı açıyoruz” dedi.
Emekçi kadınları desteklemekten her zaman büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Turgay Genç, “İlçemizde yaşayan ev hanımları el emeği pazarı açmak istediklerini söyleyince çok mutlu oldum ve onlara kent meydanımızı tahsis ettim. Sonuçta kent meydanı bu kentte yaşayanların meydanıdır. Biz bir aileyiz ve birbirimize destek olmak görevimiz” dedi.


Etiketler: Başkan Genç el emeği pazarında Döşemealtı Koruma Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği Döşemealtı el emeği pazarı Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Döşemealtı’nda Kitap Günleri başlıyor

Döşemealtı’nda Kitap Günleri başlıyor
Döşemealtı Belediyesi'nin katkılarıyla ilk kez düzenlenen "Döşemealtı Kitap Günleri" 26 Temmuz
Cuma günü Döşemealtı Kent Meydanı'nda ziyarete açılıyor. 30'a yakın yayınevinin katılacağı Haberin Devamı

3 bin 150 öğrenciye kodlama eğitimi

Antalya’da yerel yönetim alanında bir ilk olan Kepez Belediyesi Robotik Kodlama Atölyesi, bugüne kadar 3 bin 150 ilkokul ve ortaokul öğrencisine bilişim eğitimi verdi. Haftanın 6 günü, 9 saat ders verilen atölyeden,  bir okul 2 ders saati yararlanabiliyor. Eğitimlerin ücretsiz verildiği merkezde, p...

KUMLUCA'DA BAYAT EKMEK KUMBARASI

KUMLUCA'DA BAYAT EKMEK KUMBARASI


6 yıl önce Best Haber

ANTALYA Kumluca Belediyesi, bayat ekmeklerin israf edilmemesi ve diğer canlılara yiyecek olarak değerlendirilmesi amacıyla bayat ekmek kumbarası uygulaması başlattı.

Kumluca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün 'Ekmeğiniz çöp değil, ihtiyacı olan canlılara ...