loader
Başkan Böcek:

Başkan Böcek: "Sözlerimizi yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız"

"Birlikte başaracağız"
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye bürokratları ile online yaptığı koordinasyon toplantısında projeleri tek tek masaya yatırarak, çalışmalara hız verilmesi talimatını verdi. Başkan Böcek, azim ve kararlılıkla çalışmalara devam ettiklerini belirterek, "Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Birlikte başaracağız" dedi. 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

 ASAT Yapı Malzemeleri Laboratuvarı TÜRKAK Akreditasyon Belgesi aldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Yapı Malzemeleri Laboratuvarı 'TÜRKAK Akreditasyon Belgesi'ni almaya hak kazandı. Yapı Malzemeleri Laboratuvarı, bölgede bu akreditasyona sahip alanındaki tek tesis olma özelliğini taşıyor.

...
Takım tezgahları sektörünün istihdama katkısı yüzde 8,75

4 milyon 650 bini aşan işsiz sayısı ve bunun içinde genç işsiz oranının yüzde 27,4 çıkması, istihdam arttırıcı politikaları gündeme getirirken makine sektörü kalifiye eleman sıkıntısı yaşıyor. 243.550 kişinin çalıştığı sektörde yatırım malı olarak kullanılan takım tezgahlar...

Microsoft, Adobe Flash’ı Emekli Etmek İçin Chrome’un Yol Haritasını İzleyecek

Microsoft, Adobe Flash’ı emekli etme yolunda Google Chrome’u takip edeceğini açıkladı. Adobe Flash, 2020’nin sonunda tamamen ortadan kalkacak.

Temmuz 2017’de Adobe, Flash’ı Aralık 2020’de kaldırmayı planladığını ve aynı zamanda yazılımı güncellemeyi ve dağıtımını durduracağın...