loader
'Baba Parası'ndan Antalya çıkartması

'Baba Parası'ndan Antalya çıkartması

Yeni yılın iddialı komedi aksiyon filmi ‘Baba Parası’,1 Ocak vizyona girdiği günde Antalya’da seyircisi ile gala organizasyonuyla kucaklaştı.

Mall of Antalya’daki galaya Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin Antalyalılar ile ‘Baba Parası’ filmini izlerken filmin komik sahneleri kahkaha tufanı estirdi.

Film gösterisinden sonra basın mensupları ile bir araya gelen oyuncular gösterilen ilgiden ve Antalyalıların konukseverliğinden çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Kural, filmde canlandırdığı "Selim" karakteri için uzun süre çalıştığını belirterek, "Canlandırdığım rol gereği Kıbrıs ağzıyla konuşuyorum. Bunun için Kıbrıs'taki birka taksiciyle de karakter üzerinde çalıştım." dedi.

Film çekimlerinin 6 hafta sürdüğünü ve iki karaktere hayat verdiğini söyleyen Cemcir, "Makyaj ortalama 6-7 saat sürdüğü için sinirlerim bozuldu. Çünkü makyajın bu kadar uzun ve zor olacağını düşünmüyordum. ‘’6 saatte 30-40 yaş yaşlandım. Bir daha da yapar mıyım bilmiyorum." diye konuştu. Oyuncu Tanrısevsin de filmde farklı karakterlerin para karşısında verdiği mücadeleyi ortaya koyduklarını anlatarak, tecrübeli bir kadroyla Selçuk Aydemir imzalı bir filmde rol aldığım için kendimi şanslı hissediyorum’ dedi.

Türkiye’nin en büyük sinema perdesinin bulunduğu Mall of Antalya’da yapılan galada, filmin gösterildiği salonları gezen Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin Antalyalıları selamladılar ve fotoğraf da çektirdiler.

Sevilen oyuncu kadrosu bir arada!

Selçuk Aydemir imzalı Baba Parası’nda Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Yağmur Tanrısevsin,Özgür Emre Yıldırım, Deniz Barut, Giray Altınok, Ayhan Taş ve Osman Alkaş rol alıyorlar. TR 40 33 Productions imzalı Baba Parası 1 Ocak’ta vizyondaki yerini aldı.


Etiketler: SİNEMA KOMEDİAKSİYON BABAPARASI VİZYON GALA MALLOFANTALYA AHMETKURAL AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Bir Kayıp, Bir Karar

Bir Kayıp, Bir Karar


6 yıl önce Best Haber

Milenyum yaklaşıyordu. Herkes heyecanla onu beklerken, 04 Mayıs 1999’da kaybettiğim annemin acısını yaşıyordum. Annem son bir ayını bizim evde geçirmişti, onun acılarına yakından tanık olmuştum. Doktorunun, Annemin son günlerini yaşadığını ima etmesine karşın, ben garip bir şekilde, annemi hayatta tutmak iç...

Tiyatro Akademi Perdelerini Açıyor

Tiyatro Akademi Perdelerini Açıyor


5 yıl önce Best Haber

Akdeniz Üniversitesi Akademi Tiyatro Topluluğu perdelerini Savaş Aykılıç’ın yazdığı ve Erkan Altay’ın yönettiği ‘Aşk Grevi’ adlı oyun ile açıyor.

Akdeniz Üniversitesi Tiyatro Akademi 12. yılında yepyeni bir oyun ile perdelerini açıyor. ‘Aşk Grevi’ adlı oyun...

Kadın final bölümü

Kadın final bölümü


5 yıl önce Best Haber

Enver’in Şirin’i ele vermesi üzerine Şirin yakalanır. Ama akıl sağlığı yerinde olmadığı

düşünülerek akıl hastanesine yatırılır.

Raif’in Ceyda’ya evlenme teklifi etmesi üzerine Arif de Bahar’a evlenme teklifi eder ve bunun

üzerine çifte dü�...