loader
Atay Uslu'dan Dünya Kadınlar Günü mesajı

Atay Uslu'dan Dünya Kadınlar Günü mesajı

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu başkanı Atay Uslu Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti: 

"Kadın bizim güvencemiz, öznemiz,  aynı zamanda ve en önemlisi annemizdir. Bugün ve yarın hem medeniyetimizi ileriye taşırken hem de çözüm üretirken kadın empatisine, merhametine ihtiyacımız var. 

Cennet annelerin ayakları altındadır’ buyruğuna bizleri muhatap kılan bir anlayışın mensupları olan bizler, bugüne kadar kadınlara yönelik her türlü şiddetin, ayrımcılığın ve istismarın karşısında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. 

Kadınlarımıza bir annenin çocuğu, bir eş, bir kız babası olarak şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tüm kalbimle kutluyorum."


Etiketler: AKPARTİ AKPARTİANTALYAMİLLETVEKİLİ ATAYUSLU KADINLARGÜNÜ AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yeşildere’de gelişim sürüyor

Yeşildere’de gelişim sürüyor


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi’nde planlama ve altyapı çalışmalarıyla başlayan büyük dönüşüme Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’yle sosyo –kültürel değişimin eşlik ettiğini söyledi. 
Muratpaşa Belediyesi’nin, Yeşild...

 Sinekle etkin mücadele sürüyor

Sinekle etkin mücadele sürüyor


5 yıl önce Best Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi vektörel mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı ekipleri Alanya, Demre...

Başkan Böcek, ‘Turizmcilerimizin emrinde olacağız’

AKTOB’un toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, turizmcilerin emrinde olacağını söyledi.  Başkan Böcek Antalya’nın daha da güzelleştirilmesi ve alt yapı sorunun giderilmesi konusunda Daire Başkanlarına gerekli talimatları verdiğini vurguladı.

Antalya B&uu...