loader
Antalya Trafiği Helikopter Ve Drone ile Denetlendi

Antalya Trafiği Helikopter Ve Drone ile Denetlendi

Trafik güveni ve düzenin sağlanması amacıyla; denetim faaliyetlerinin her zaman ve her yerde etkin bir şekilde gerçekleştirilerek, sürücülerde algılanan yakalanma riski duygusunun sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesi için, otoyollarda ve şehirlerarası karayollarında gözlenen “sağ şeritte veya bankette uygunsuz durumda bekleme, ağır taşıtların uygunsuz şerit kullanımı, tehlikeli şerit değiştirme-makas atma, hatalı sollama, yakın takip, karayolu üzerinde zorunlu haller dışında duraklama/park etmek” gibi ihlallerin önlenmesine yönelik olarak Bölge Trafik ve Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri görevlilerimizce 02 Mart günü Antalya-Serik- Manavgat- Alanya Karayolu Helikopter ile Antalya- Burdur Karayolu ise Drone ile denetlenmiştir.
Yapılan helikopter denetiminde; Seyir halinde iken cep telefonu ile konuşmaktan (3), Emniyet kemeri takmamaktan (2) sürücüye ve Drone denetiminde de; Kırmızı Işık İhlalinden (8) sürücü olmak üzere toplam (13) sürücüye (3.144) TL idari para cezası uygulanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ


Etiketler: TRAFİKGÜVENİ HATALISOLLAMA DRONE ANTALYATRAFİĞİ HELİKOPTER ANTALYAEMNİYET ANTALYAHAKKINDA ANTALYADUYURU AKDENİZ EGM

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

“Akdeniz, plastik denizi olmasın”

“Akdeniz, plastik denizi olmasın”

Muratpaşa Belediyesi, mavi bayraklı Erdal İnönü Kent Parkı ve Konserve Koyu falez plajlarında

denizlerdeki plastik kirliliğinin ulaştığı boyuta dikkat çekmek için bilgilendirme çalışması yaptı.

Çalışmada, Akdeniz’de yaş...

Tütüncü Kepez’in gönlünde

Tütüncü Kepez’in gönlünde


7 yıl önce Best Haber

Geçtiğimiz yıl 1500’e yakın hemşehrisinin evine konuk olan Başkan Hakan Tütüncü, daha çok ilçe sakiniyle gönül köprüleri kurmak amacıyla ev ziyaretlerini 2020’de de ara vermeden sürdürüyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçesi...

Öğrenci kimliği yeterli

Öğrenci kimliği yeterli


7 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de üniversite öğrencileri için

başlayan ücretsiz öğle yemeği uygulamasından yararlanacak gençlerin, öğrenci kimliklerini

göstermelerinin yeterli olacağını söyledi.

Başkan Uysal, Muratpaş...