loader
ANTALYA DEVLET OPERA VE BALESİ’NDEN “SENFONİK KONSER”

ANTALYA DEVLET OPERA VE BALESİ’NDEN “SENFONİK KONSER”

Antalya Devlet Opera ve Balesi 04 Mayıs Cumartesi akşamı saat: 20.00’de “SENFONİK KONSER” ile sanatseverlerin karşısında.

Claude Debussy’nin “Danse Sacrée et danse profane”, Franz Danzi’nin “Sinfonia Concertante Op.41” ve Franz Schubert’in “Senfoni No: 8” eserlerinin seslendirileceği konserde Antalya Devlet Opera ve Balesi orkestrasını şef Artun Hoinic yönetirken, arp sanatçısı Senem Çine, flüt sanatçısı Utku Vargı ve klarinet sanatçısı Arda Serindağ solist olarak sahne alacak.

Fiyatları 10, 30 ve 40 TL arasında değişen gecenin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki opera gişelerinin yanı sıra www.biletiva.com internet adresinden de temin edilebilir.


Etiketler: ANTALYA DEVLET OPERA VE BALE BALE OPERA SENFONİK KONSER

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Müzik eşittir hayat

Müzik eşittir hayat


7 yıl önce Best Haber

Üsküp Yunus Emre Enstitüsünün (YEE) de katkılarıyla düzenlenen 18. Sonbahar Müzik Festivali'nde sahne almak üzere Makedonya’nın başkenti Üsküp’e gelen caz sanatçısı Elif  Çağlar, çalışmaları hakkında AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu. 

...
Söz Hakkı ve Kadınlar..

Söz Hakkı ve Kadınlar..


6 yıl önce Best Haber

“Su küçüğün söz büyüğün” diye sıkça kullanılan bir atasözümüz vardır. Bu atasözüne, anne ve babalar, çocuklarını uyarmak için başvururlar. Yetişkinler konuşurken, kazara lafa karışan bir kız çocuğu çeşitli şekillerde azarlanır...

Hayat hikayesini yeni projesinde anlatacak!

''Hakan Kalgıdım'' ilk şarkısı ''Derin Hatıra'' ile en mutlu ve en keyifli hissettiğimiz anların büyüsünü en derinlerde hissettirmeye hazırlanıyor.

Küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan ''Hakan Kalgıdım''; sözü ve m&u...