loader
ANTALYA DEVLET OPERA VE BALESİ’NDEN “SENFONİK KONSER”

ANTALYA DEVLET OPERA VE BALESİ’NDEN “SENFONİK KONSER”

Antalya Devlet Opera ve Balesi 04 Mayıs Cumartesi akşamı saat: 20.00’de “SENFONİK KONSER” ile sanatseverlerin karşısında.

Claude Debussy’nin “Danse Sacrée et danse profane”, Franz Danzi’nin “Sinfonia Concertante Op.41” ve Franz Schubert’in “Senfoni No: 8” eserlerinin seslendirileceği konserde Antalya Devlet Opera ve Balesi orkestrasını şef Artun Hoinic yönetirken, arp sanatçısı Senem Çine, flüt sanatçısı Utku Vargı ve klarinet sanatçısı Arda Serindağ solist olarak sahne alacak.

Fiyatları 10, 30 ve 40 TL arasında değişen gecenin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki opera gişelerinin yanı sıra www.biletiva.com internet adresinden de temin edilebilir.


Etiketler: ANTALYA DEVLET OPERA VE BALE BALE OPERA SENFONİK KONSER

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ’NDE MÜZİK ŞÖLENİ

Kerki Solfej, birbirinden ünlü isimleri Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle buluşturacak. Zülfü Livaneli, Sertab Erener, Mabel Matiz, Duman, Mor ve Ötesi en güzel şarkılarını bu kez İstanbul Anadolu yakasındaki müzikseverlerle birlikte söyleyecek.

Kerki Solfej&rsqu...

Cemil Meriç Kitaplığı’na rekor kitap bağışı

Kepez Belediyesi’nin eski Dokuma Fabrikasına enerji sağlayan köhne trafo binasını restore ederek kütüphaneye dönüştürdüğü Cemil Meriç Kitaplığı’na 3 ayda 36 binin üzerinde kitap bağışlandı.  

Kepez Belediyesi’nin eski Dokuma Fabrikasına kazandırdığı m&uu...

Neşet Ertaş, türküleriyle anıldı

Türk Halk Ozanı Neşet Ertaş, vefatının 5. yıldönümünde Süleyman Demirel Üniversitesi Tarih Topluluğunca düzenlenen program ile anıldı. Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde Ispartalı Sanatçı Ertuğrul Akyüz’ün verdiği kons...