Antalya Büyükşehir Belediyesi, Trafik Şube Müdürlüğü Alanya ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde güvenli ulaşım için levha yenileme ve montajı çalışması yapıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kar yağışı ardından buzlanma meydana gelen Alanya'nın Taşatan Yolu'nda tuzlama çalışması yaptı.
...11 ton buğdayın hasadından 1 milyon 250 bin adet ekmek üretmeyi planladıklarını açıkladı. Tütüncü, üretilen ekmeği de sosyal belediyecilik uygulamaları kapsamında ilçe halkıyla paylaşacaklarını aktardı.
Kepez Belediyesinin, tarıma farkındalık oluşturmak ve atıl tarım arazilerini ü...
Milli Eğitim Müdürlüğü talimat verdi, çocuklar eve yollandı. Kağıthane Belediyesi, Yaşar Doğu İlköğretim Okulu bahçesinde iftar düzenledi. İftar hazırlıkları için 3 ders iptal edildi, okul boşaltıldı. CHP’li Zeybek, isyan etti.
İstanbul Kağıthane Belediyesi'nin 20 Ma...
0 Yorum