loader
Akdeniz'de 4,8 ve 3,8'lik iki deprem

Akdeniz'de 4,8 ve 3,8'lik iki deprem

Akdeniz'de, saat 07.43'te 4,8, saat 08.00'de de 3,8 büyüklüklerinde art arda iki deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.43'te, Akdeniz'de, Marmaris'in 144 kilometre açığında Richter Ölçeği'ne göre 4,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntının, yerin 38 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi.

Saat 08.00'de ise yine Akdeniz'de, Marmaris'in 158 kilometre açığında, 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu sarsıntının da yerin 38 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi.

 

KAYNAK:AYDİNLİK.COM.TR

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.aydinlik.com.tr/akdeniz-de-4-8-ve-3-8-lik-iki-deprem-turkiye-nisan-2019


Etiketler: AKDENİZ DEPREM AFAD

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kumluca Meslek Yüksekokulu En Özel Misafirlerini Ağırladı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi programı öğrencileri Öğr. Gör. Özer Coşman öncülüğünde, Kumluca Kasapçayırı Ortaokulu’nda eğitim gören engelli öğrenciler için farkındalık etkinliği düzenledi.

Etkinlik programı...

Başkan Türel'in Yeni yıl Mesajı

Başkan Türel'in Yeni yıl Mesajı


6 yıl önce Best Haber

Sevgili hemşerilerim,Güzel şehrimiz Antalya'nın her alanda büyük bir değişim ve gelişim gösterdiği, hizmet ve yatırım rekorlarıyla dolu bir yılı daha geride bırakıyoruz. 
Antalya'nın bir ucundan diğerine 2018 yılında 1 milyar 847 milyon TL'lik dev yatırım bütçesiyle vizyon projele...

ANSİAD’TAN BAHARA MERHABA KONSERİ

ANSİAD’TAN BAHARA MERHABA KONSERİ


6 yıl önce Best Haber

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) geleneksel Bahara Merhaba Kokteyli'nin 9’uncusu Akra Hotel’de gerçekleştirildi.

ANSİAD'ın geleneksel olarak düzenlediği Bahara Merhaba Kokteyli'nin 9’uncusu, Orkestra Şefi Hakan Şensoy’un yönetimindeki Antalya Filarmoni De...