loader
22. Feslikan Yaz Şenlikleri, Kıraç konseriyle başladı..

22. Feslikan Yaz Şenlikleri, Kıraç konseriyle başladı..

22. Feslikan Yaz Şenlikleri, Kıraç konseriyle başladı..
Bu yıl 22.si düzenlenen Konyaaltı Belediyesi Feslikan Yaz Şenlikleri, Ümran Özdemir ve Anadolu rock müziğin sevilen ismi Kıraç konseriyle başladı. Alanı dolduran binlerce vatandaşa seslenen Başkan Semih Esen, Feslikan Yaylasının tapu sorununu çözümlediklerini müjdeledi.
Feslikan Yaylası’nda bu yıl 22.si gerçekleştirilen Konyaaltı Belediyesi FeslikanYaz Şenlikleriyöresel ses sanatçısı Ümran Özdemir ve Anadolu rock müziğin sevilen ismi Kıraç konseriyle başladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ahmet Kumbul ve binlerce Antalyalı katıldı. Konser alanına Muhittin Böcek ile birlikte giren Başkan Semih Esen, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. 
İlk olarak sahne alan yöresel ses sanatçısı Ümran Özdemir bir birinden değerli türküleri Antalyalılar için seslendirdi. Hareketli şarkılarıyla Antalyalıları coşturan Ümran Özdemir, seyircilerin arasına girerek onlarla birlikte oynayıp, onlarla birlikte söyledi. Sanatçıya protokol üyeleri de eşlik etti. 
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, etkinliklerin açılış konuşmasında Ümran Özdemir ve Kıraç gibi bir birinden değerli iki sanatçıyı Feslikan’da hayranlarıyla buluşturduklarını söyledi. Başkan Semih Esen, “Antalya’nın dört bir yanından buraya geldiniz. Hoş geldiniz. Yörük demek yayla demek, yayla demek dağ demek, dağ demek Beydağı demek, Beydağı demek Feslikan demek. Fesli Efe’nin yaylasına Hoşgeldiniz.” dedi. Semih Esen konuşmasına şöyle devam etti, “Feslikan’la ilgili sabırsızlıkla beklenen bir haber var. Ben bu haberin kısmi müjdesini şimdi vermek istiyorum. Feslikan’da tapu ile ilgili bir belirsizlik vardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız, o dönem ki Konyaaltı Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, ciddi anlamda sonuca yaklaştı. Çok küçük bir iş kalmıştı. O işi de çok şükür şimdi tamamlamak bize düştü. Yaklaşık 1100 parselin 800 kadarının tespiti Muhittin Başkan zamanında yapılmıştı. Kalan 300 parselin tespiti de bu hafta itibari ile tamamlandı. Ağustos ayının ilk haftası itibarıyla bu yerlerle ilgili yazı Ankara’ya gidiyor. Ne zaman sonuçlanıp yazı bize gelirse inşallah kesin müjdeyi de o zaman vereceğiz. Hepimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise konuşmasında, bu yıl 22’ncisi düzenlenen Feslikan Yaylası Yaz Şenliklerini kaldığı yerden devam ettiren Başkan Semih Esen’e teşekkür etti. Başkan Muhittin Böcek, 25 yıl sonra da doğup büyüdüğümüz bu topraklarda Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Hiç şüphesiz dünyanın en güzel yeri’ dediği Antalya’mızda beni Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçtiniz. Bu beş yıl süre içerisinde canla başla koşmaya devam edeceğiz. Geçmiş dönemle hiçbir zaman hesabımız yok. Biz kimsesizlerin kimsesi, bütün vatandaşların dertlerine derman olmak için geldik. Beş yıl süre içerisinde güzel Antalya’mızda çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından sahne alan Anadolu rock müziğin sevilen ismi Kıraç, muhteşem bir performans sergiledi. Sevilen şarkılarını Antalyalılar için seslendiren Kıraç, Feslikan Yaylasının o serin havasını da ısıttı. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Muhittin Böcekile birlikte sanatçı Kıraç’a çiçek ve plaket takdim ederek teşekkür etti. Feslikan Yaz Şenlikleri’nin ilk günü İzmir Marşı eşliğinde atılan havai fişek gösterisi ile son buldu.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Piyano tuşlu yaya geçidi beğeni topluyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, küçük dokunuşlarla kent estetiğine güzellik katıyor. Güllük
Caddesi’ne yapılan piyano tuşlu yaya geçitleri beğeni topluyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğini arttıran yaratıcı tasarımlarla kenti
güzelleştiriy...

 Manavgat İstihdam fuarı 8-9 Martta gerçekleşecek

Manavgat’ta İş Var” sloganıa ve 8 Kurumun işbirliği ile işçi ve işvereni buluşturacak istihdam fuarı 8-9 Martta gerçekleştirilecek. Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde bu yıl bu yıl 4’cüsü organize edilecek fuar öncesi MATSO’da toplantı düzenlendi.
...

Cumhur ittifakı Kepez’de rekora koşuyor

AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin gönüllü ekipleriyle buluşan Başkan Hakan Tütüncü, “Cumhur ittifakı olarak, her kesimden oy alarak Kepez’de kırılması zor bir seçim neticesi elde edeceğiz.” dedi.
Kepez Belediye Başkanı ve cumhur ittifak...