loader
Türk Ytong 56’ncı yılını çalışanlarıyla kutladı

Türk Ytong 56’ncı yılını çalışanlarıyla kutladı

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu, gazbeton üretiminde dünya lideri Türk Ytong, kuruluşunun 56’ncı yıl dönümünü, yönetim merkezinde ve fabrikalarda düzenlediği törenlerle çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, 2019 yılında inşaat sektörünün büyümesinin yavaşladığını ancak, yarım asrı aşan tecrübesi ile Ytong’un sektörde tercih edilen, güvenilen bir marka olarak büyümesini sürdüreceğine inandığını söyledi.

Şirket kurucuları, ortakları, yönetici ve çalışanlarının bir araya geldiği etkinliklerde uzun yıllar Ytong çatısı altında görev yapanlara kıdem ödülleri dağıtıldı. İstanbul’daki yönetim merkezinde düzenlenen törende 40.yıl plaketini alan Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar konuşmasında 2019 yılında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi vererek, değerlendirmelerde bulundu.

Her zaman geleceğe odaklanıyoruz

2019 yılında Türkiye’de inşaat sektörünün büyüme hızının yavaşladığına dikkat çeken Hinginar, “Geçmiş yıllarda yaşadığımız benzer dönemleri en az hasarla atlattık, sonrasında ise daha güçlenerek yola devam ettik. Türk Ytong’un bilinçli, özverili, değerli çalışanları olarak hepimiz aynı hedef için el ele vererek bugünlere geldik. Zor dönemlerde doğru kararlar alarak geleceğe baktık, yatırımlarımıza, çalışmalarımıza devam ettik ve kazandık” dedi.

Dünyanın en modern fabrikaları

Hinginar ayrıca yapılan büyük yatırımlarla birlikte Türk Ytong’un geleceğe güvenle bakacağı bir konuma geldiğini, hem Dilovası hem de Çatalca fabrikalarının halen dünyanın en modern gazbeton fabrikaları olarak örnek gösterildiğini belirterek şöyle devam etti:

“Fabrikalarımızı en verimli şekilde işletebilmek, şirketimizi fayda ve değer odaklı bir anlayışla yönetmeye devam etmek temel hedefimizdir. 2020 yılındaki çalışmalarımızda hem inşaat sektörünün gelişmesi için gayret göstereceğiz ve hem de Ytong markasını büyütmek üzere çalışmaya devam edeceğiz. 1963'ten bu yana olduğu gibi, üründen dağıtıma, hizmetten güvenirliğe kadar her aşamada benimsediğimiz yüksek kalite anlayışını sürdürmeye devam edeceğiz”.


Etiketler: YTONG GAZBETON FETHİHİNGİNAR 2020 EKONOMİ YAPIMALZEMELERİ TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İnşaat sektöründe beklentiler iyi, işaretler kötü

KPMG Türkiye’nin hazırladığı ‘Sektörel Bakış 2020’ serisinin inşaat sektörünü ele alan raporu yayımlandı. İnşaat sektöründe 2019’un değerlendirildiği, 2020’ye ilişkin beklentilerin sıralandığı rapor gelecek yılla ilgili ipuçları veriyor. Sektörel Bakış 2020 ...

AKP Konya Milletvekili: AKP iktidarında kriz yaşamadık

AKP Konya Milletvekili Halil Etyemez, AKP döneminde Türkiye'de ekonomik krizin hiç yaşamadığını savunarak, "Bu ülkede 17 yıldır iktidarda bulunan bir partiyiz. Bugüne kadar ekonomik kriz yaşamamış bir ülkeyiz. Geçen seneden itibaren ekonomik olarak bir daralma yaşadık" dedi.
AKP Konya...

Sompo Sigorta ilk 100 Vergi Rekortmeni Arasında

Sektörün kâr ederek büyüyen en hızlı şirketi unvanına sahip Sompo Sigorta, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı verilerine göre 2018 yılında en fazla kurumlar vergisi tahakkuk ettirilen ilk 100 şirket arasında yer aldı.

Sompo Sigorta ilk 100 Vergi Rekortmeni ...