loader
KEPEZ'DEN 26 KİŞİYE İŞİTME CİHAZI

KEPEZ'DEN 26 KİŞİYE İŞİTME CİHAZI

Kepez Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi, Beyazay Derneği ve Kulak İşitme Cihazı Uygulama Merkezi işbirliğiyle duyma engelli 26 kişiye işitme cihazı hediye edildi.

Sosyal bir projeye daha imza atan Kepez Belediyesi ile ilçede duymayan kalmayacak. Kepez Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi, Beyazay Derneği ve Kulak İşitme Cihazı Uygulama Merkezi işbirliğiyle, duyma engelli vatandaşlara işitme cihazı dağıtımı devam ediyor. Belediye’nin  meclis salonunda gerçekleştirilen işitme cihazı dağıtım törenine Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa  Özsoy, Beyazay Derneği Antalya Şube Başkanı Ayşe Güliz Yılman ve Kulak İşitme Cihazı Uygulama Merkezi sahibi Berkan Koçak katıldı.

Kepez’de duymayan kalmayacak

Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Özsoy, Kepez Belediyesi’nin özel bireylerin hayata tutunabilmesi için elinden gelen gayreti gösterdiğine değinerek, ihtiyacı olan vatandaşlara işitme cihazı verilmesi noktasında işbirliğinde bulunan firma ve sponsorlara teşekkür etti. Kulak İşitme Cihazı Uygulama Merkezi sahibi Berkan Koçak’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim eden Başkan Yardımcısı Dr. Özsoy, işitme engelli 26 kişiye de işitme cihazlarını taktı. Kepez Belediyesi, daha öncede duyma engelli 17’si öğrenci, 19 kişiye ücretsiz işitme cihazı hediye etmişti.


Etiketler: Antalya Kepez İşitme Cihazı Beyazay Derneği Kepez Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Kulak İşitme Cihazı Uygulama Merkezi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

VALİ KARALOĞLU’NDAN YENİ ESERLERE TAM NOT

Vali Münir Karaloğlu Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın restorasyon ve inşaat çalışmalarını inceledi. Vali Karaloğlu “Yeni yapılan ve yenilenen hizmet binalarında daha verimli hizmetler üretmek istiyoruz” dedi.

Vali Münir Karaloğlu, Antalya Valiliği Yatırım...

Başkan Böcek muhtara verdiği sözü tuttu

Başkan Böcek muhtara verdiği sözü tuttu
ASAT Finike'nin su sorununu çözüyor 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in “Yerelden kalkınma, yerinden
yönetim’ anlayışıyla gerçekleştirdiği ilçe buluşmaları olumlu sonu&cce...

Antalya’ya balıkçılar çarşısı müjdesi

Başkan Hakan Tütüncü, eski Dokuma Fabrikası arazisinde 14 bin m2’lik alana

içerisinde balık restoranları ile satış tezgâhlarının olacağı balıkçılar çarşısı ile

doğal ürünlerin satılacağı semt pazarı inşa edeceklerini açıkladı.

Kepez Beledi...