loader
Yöresel yemekler profesyonellere öğretilecek

Yöresel yemekler profesyonellere öğretilecek

Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Alanya Özel Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) Gastronomi Mutfağı’nda organize edilecek kurs, 20 Kasım’da başlayacak. Alanya’ya özgü yöresel yemeklerin öğretileceği kurstaki bilgiler, 2 gün boyunca profesyonel aşçılara aktarılacak.


Profesyoneller ev hanımlarından öğrenecek

Daha önce ev hanımları için düzenlenen yöresel yemek kursları bu kez farklı bir gruba hitap edecek. Kursa Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği (AKTAD) üyeleri ve yönetim kurulu aşçıları katılacak. Profesyonel aşçılar, Alanya yöresel yemeklerinin geleneksel yöntemler ile yapımını kursa hocalık yapan bir ev hanımından öğrenecekler.


Etiketler: Alanya Belediyesi Özel Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

​‘Kendi Yolumda’ filminin çekimleri tamamlandı

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği, başrolünde Gökhan Özoğuz’un yer aldığı 'Kendi Yolumda' filminin Adana'da 6 hafta süren çekimleri tamamlandı.

Oyuncular v...

Sinema sektörüne 32 milyon liralık destek

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Destekleme Kurulu kararını açıkladı. Buna göre 38 projeye bakanlık tarafından 32 milyon 350 bin lira destek sağlanacak. Bakanlığın uluslararası alandaki rekabet gücünü artırmayı amaçladığı animasyon türünde de 3 uzun metrajlı film desteklendi. 394 ...

Beethoven 250 yaşında

Beethoven 250 yaşında


5 yıl önce Best Haber

Antalya, dünya müzik tarihinin en önemli ve ünlü bestecilerinden Ludwig van Beethoven'i,

doğumunun 250’nci yıl dönümünde, Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlendiği “Muratpaşa’da Sanat

Var” etkinlikleri kapsamında piyanist Buğra Yüksel’in yorumu...