loader
Washington üzerinden iktidara gelmeye çalışma

Washington üzerinden iktidara gelmeye çalışma

AK Parti Yenişehir 6. Olağan İlçe Kongresinde konuşan Efkan Ala, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Ülkeyi yönetmek istiyorsan kongrelerine git oradan da sandığa oradan da iktidara gelmeye çalış. Washington üzerinden iktidara gelmeye çalışma. Ülkesine hainlik yapan düşmanlık yapan ve başkalarının, dış dünyanın, oradaki odakların maşası haline gelmiş örgütlerle ittifak yaparak ülkeyi yönetmeye çalışma” diye konuştu.

“CHP’de bir hastalık var” diyen Ala, “Bunlar daha önce de Türkiye’nin içindeki vesayet odaklarıyla ittifaklar kurdu. Onlarla işbirliği yapan CHP, sandıktan çıkarak iktidara gelen AK Parti’nin önünü kesmeye çalışıyorlar. Bu CHP’nin hastalığı” dedi.


Etiketler: ak parti yeni şehir washington iktidar

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İMAMOĞLU’NDAN ERDOĞAN’A “KANAL İSTANBUL” YANITI: “BİR KİŞİ DEĞİL, 16 MİLYON İNSAN BİLİR”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin, “Kanal İstanbul geçen haftadan beri gündemdeydi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sizi kastederek, ‘İşine baksın’ dedi. Ne diyeceksiniz” sorusuna, “Ben, burada oturarak, çalışmayarak, iş üretmeyerek belediye başkanlığı yapmak için ...

CHP Maltepe'deki oy sayımının durmasına itiraz etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Maltepe 1. ve 2. ilçe seçim kurulları tarafından, terminallerde bugüne kadar yapılan tüm sayımların oy çokluğuyla iptal edilmesi kararına itiraz etti.

CHP'nin itiraz dilekçesi, Maltepe İlçe Seçimi Kurulu aracılığıyla Yüksek Seçim K...

“SORMAK EŞİTTİR; MUTLULUK…”

“SORMAK EŞİTTİR; MUTLULUK…”


5 yıl önce Best Haber

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, mesleki yeterlilik eğitim programını başarıyla tamamlayan Beyaz Masa çalışanlarına törenle sertifikalarını verdi. Şehirle ilgili kararları kentte yaşayanlara sorarak vereceklerini belirten İmamoğlu, “Sorma ve demokrasinin o güçlü modellerini ortaya koyma konusunda d...