loader
Tütüncü, personeliyle bayramlaştı

Tütüncü, personeliyle bayramlaştı

Tütüncü, personeliyle bayramlaştı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her zaman olduğu gibi bayram sevincini ilk önce personeliyle paylaştı. Başkan Tütüncü, belediye personelinin tek tek bayramlarını kutlayarak, aileleri ile beraber sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Kepez Belediyesi’nin bayramlaşma töreni başkanlık makamında yapıldı.  Başkan Hakan Tütüncü, her zaman olduğu gibi bu yılda ilk önce belediye personeliyle bayramlaştı. Başkanlık makamındaki bayramlaşmaya başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı. Başkan Tütüncü, belediye personellerinin tek tek bayramlarını kutlayarak, aileleri ile beraber sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Bayramların toplum hayatımızda çok özel ve anlamlı bir yeri olduğunu hatırlatan Başkan Tütüncü, “Sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı dini bayramlar, özlemleri gideren, dargınıkları ve kırgınlıkları unutturan, hoşgörü duygusunu güçlendiren milletimizin müstesna günlerindendir. Bayramlar aynı zamanda kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok sevgi , dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. “ dedi.


Etiketler: Kepez Belediye Hakan Tütüncü

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

 Arıtma deşarj hatlarına kapsamlı bakım

 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer, Alanya Konaklı, Alanya Oba ve Alanya Mahmutlar Atıksu Arıtma Tesislerine bağlı deşarj hatlarında kapsamlı bir bakım çalışması başlatıyor.

...
Temizlik ve hijyen ürünlerinde satışlar 12 kat arttı

Uçtan uca bir süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, satışlarda artış olduğu şu dönemde kullanıcılardan gelen talep üzerine dağıtım kapasitesini artırdı. istegelsin’in verilerine göre en çok temizlik ve hijyen ürünlerine talep artarken onu ilk yardım ve tıbbi malzemeler izledi...

Esen'den bayramı mesajı

Esen'den bayramı mesajı


1 yıl önce Best Haber

KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, gerek milli bayramları gerekse de dini bayramları nesilden nesle aktararak yaşatacaklarını kaydetti. Başkan Esen, mesajında şu cümlelere yer verdi;

"Ramazan ayının bereket...