loader
Türk mühendislerin 'gizlenme kumaşı' dünyaya açılacak

Türk mühendislerin 'gizlenme kumaşı' dünyaya açılacak

Dünyada üç ülkede bulunan teknolojinin Milli Savunma Bakanlığının onay ve izni çerçevesinde NATO ülkelerine ihracatı planlanıyor.

Sun Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ünlütürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hacettepe Teknokent'te iki bilim insanının bulduğu "multispektral gizleme ağının" Sun Tekstil Ar-Ge Merkezi'nde geliştirildiğini, Türk Silahlı Kuvvetlerinde denenen kumaşın, testleri başarıyla geçmesinin ardından Torbalı'da kurdukları fabrikada üretimine başladıklarını belirtti.


Etiketler: kumaş radara yakalanmayan kumaş kaliteli kumaş

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Doğuş Teknoloji Gençlere Kariyer Fırsatı Sunuyor!

Bilişim teknolojileri alanında gerekli her türlü altyapı çalışmalarıyla birlikte, sistemsel ve yazılımsal ürünlerin uyarlamasını hayata geçirmek amacıyla 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Doğuş Teknoloji, sektördeki elde ettiği konumu güçlendirirken, insan kaynağına yönelik yat�...

10 Adımda bilgisayarınızı hızlandırın

Dünyada her yıl Şubat ayının ikinci pazartesi günü kutlanan Bilgisayarını Temizle Günü, bu yıl 10 Ocak’a denk geliyor. Bilgisayarların zaman zaman hızından, zaman zaman da çalışacak durumda olmamasından birçok kullanıcı şikayet ediyor. Çoğu zaman bilgisayarın fiziki olarak temiz olmamas...

Antalya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmalarına devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yoğun kar yağışından olumsuz etkilenen ilçelerde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Elmalı, Korkuteli ve Gazipaşa'da kapanan köy yollarını açıyor, buzlanma tehlikesine karşı tuzlama çalışmaları yapıyor.

...