loader
Trump Obama'yı suçladı! Milyonlarca insan öldü

Trump Obama'yı suçladı! Milyonlarca insan öldü

ABD Başkanı Donald Trump, eski ABD Başkanı Barack Obama döneminde ulusal güvenlik danışmanlığı yapan Susan Rice'ı "felaket" olarak niteledi.Trump, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Obama'nın ulusal güvenlik danışmanına yönelik eleştirilerde bulunarak, Rice'ı "Obama'nın felaketi" olarak tanımladı. 

 

Başkan Trump, paylaşımında, şu ifadeleri kullandı:

"Ulusal Güvenlik Danışmanı olarak Başkan Obama'nın felaketi olan Susan Rice şimdi bize Suriye'de ne yapılacağı hakkında fikrini söylüyor. 'Kumda kırmızı çizgiyi' hatırlıyor musunuz? Bu Obama idi. Milyonlarca insan öldü. Hayır, sağ ol Susan, sen bir felakettin."

 

KAYNAK: http://www.haber7.com/dunya/haber/2907769-trump-obamayi-sucladi-milyonlarca-insan-oldu


Etiketler: ABD TRUMP SUSAN RICE OBAMA DÜNYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İsrail 9 katlı binayı havaya uçurdu

İsrail 9 katlı binayı havaya uçurdu
İsrail güçleri, işgal ettiği Doğu Kudüs’te Filistinlilere ait 9 katlı binayı havaya uçurdu.
Sabahın erken saatlerinde Doğu Kudüs'ün Vadi El-Hummus Mahallesi'ne iş makineleri ile gelen İsrail güçleri, Filistinli...

​Çin, Japonya ve Hindistan’a gıda ihracatında yüzde 100 artış hedefleniyor

Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, ülkemizin, İhracat Ana Planı ile belirlenen ve aralarında Çin, Japonya ve Hindistan’ın da bulunduğu hedef ülkelerin ithalatından aldığı binde 5 payı yüzde 1’e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi ve bu bağlamda ihracat artışı için hedef alı...

G-7 görüşmelerinden Macron'a 'İran' görevi çıktı

G7 zirvesinde bir araya gelen liderlerin en önemli gündem başlığı İran meselesiydi. G7 liderleri, zirvede alınan kararları İranlı yetkililere aktarmak için Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron görevlendirdi.

Fransa ev sahipliğinde düzenlenen G7 zirvesine Donald Trump ve Emmanuel Mac...