loader
Özhaseki'den kayyumlar için açıklama

Özhaseki'den kayyumlar için açıklama

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, millete hizmet etmek yerine teröre hizmet edenlerin devletin yaptırımlarıyla karşılaşacaklarını söyledi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, üç büyükşehir belediyesindeki görevlendirmelere ilişkin, "Vatandaşımıza hizmet etme görevini terk edip teröre hizmet etmeye soyunan belediye başkanları, devletin yasal yaptırımlarıyla karşılaşır ve karşılaşacaktır." ifadelerini kullandı.

Özhaseki, Diyarbakır, Van ve Mardin büyükşehir belediyelerine yapılan kayyum atamalarına ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Demokrasinin, millet iradesini meşru ve legal şekilde kullanmanın aracı olduğunu belirten Özhaseki, "Demokrasi, millete hizmet etmek maksadıyla seçilenlerin ellerindeki imkanları yine millete hizmet yoluna hasretmelerinin adıdır. Seçimle iş başına gelmek, hiç kimseye teröre ve teröriste destek olma hakkı vermez." değerlendirmesinde bulundu. 

Özhaseki, şunları kaydetti:

"Devletimiz, terör destekçisi eylemlere karşı gerekli tedbirleri almak zorundadır. Aziz milletimizin her bir kuruşu kutsaldır, değerlidir. Vatandaşımıza hizmet etme görevini terk edip teröre hizmet etmeye soyunan belediye başkanları, devletin yasal yaptırımlarıyla karşılaşır ve karşılaşacaktır. Sözde demokrasi havariliği adına devletin önleyici tasarrufuna karşı duruş sergilemek, aslında demokrasiyi terörün insafına terk etmek anlamını taşır."

 

KAYNAK: https://www.internethaber.com/ozhasekiden-kayyumlar-icin-aciklama-2044389h.htm


Etiketler: Mehmet Özhaseki AK Parti

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Serik'te sebze meyve halini ziyaret ederek tarım üreticilerinin ve hal komisyoncularının sorunlarını dinledi. Başkan Bayar, "Tarım sektörü kan ağlıyor, saray rejimi görmezden geliyor" dedi

 

Cumhuriyet Halk Parti...

İngiliz The Guardian: Sedat Peker’in videoları Erdoğan’ı hedefliyor

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden The Guardian, son dönemde gündem olan Sedat Peker'in videoları ile ilgili kapsamlı bir haber yaptı. Gazetenin Türkiye muhabiri, "Peker'in zamanlaması, partisinin ekonomik krizi ve pandemiyi yönetememekle eleştirilen Erdoğan için yıkıcı oldu" yorumunu y...

2. Abdülhamid'in gelini Zeynep Osman ile İmamoğlu buluşması! Özdil bomba detaylar paylaştı

Yılmaz Özdil, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 2. Abdülhamid’in torunu şehzade Ertuğrul Osman'ın eşi Zeynep Osman ile bir araya geldiği günden detaylar paylaştı.

Yılmaz Özdil, Sözcü'de "Osmanlı’yla Cumhuriyet’in kucaklaştığı an" başlığıyla yayımlanan yazısı...