loader
MHP Genel Başkanı Bahçeli, TBMM'deki 23 Nisan özel oturumuna katılacak

MHP Genel Başkanı Bahçeli, TBMM'deki 23 Nisan özel oturumuna katılacak

Bahçeli yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:Bizim 23 Nisan’da TBMM’nin özel oturumuna katılıp katılmamız Kılıçdaroğlu’nun bileceği ve takdir edeceği bir konu değildir. Sağlık durumu müsait ve katılmaya müzahir her milletvekilinin 23 Nisan’da Meclis’te olması, yüzüncü yıldönümün sevincine ortak olması tutarlı ve isabetli bir davranıştır.

 

23 Nisan günü Meclis’e geleceğini söyleyen, sonra da liderlerin Meclis’te olması için çağrıda bulunan CHP Genel Başkanı’nın kendi işine bakması, boyunu ve haddini aşan yorum ve açıklamalardan uzak durması tavsiyemdir. İnfaz Düzenlemesiyle ilgili kanuna 18 milletvekiliyle red oyu kullanan Kılıçdaroğlu’nun her çağrısı çürük, her teklifi beyhudedir.


Etiketler: Bahçeli TBMM

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Binali Yıldırım'dan Devlet Bahçeli açıklaması

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım, Bahçeli'nin sert tweetleriyle ilgili "Sayın Bahçeli mitili İstanbul'a attı. Cumhur İttifakı için çalışmaya devam ediyor. Diğer konular bizim ittifakımıza zarar veremez" dedi.

AK Parti İstanbul Büy&u...

Yıldırım: Ufak bir pürüzümüz, eksik işimiz var onu halledeceğiz

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'a yapacak çok işimiz var. Bunu yapmak için ufak bir pürüzümüz, eksik işimiz var onu halledeceğiz. 24 Haziran'dan itibaren 'durmak yok yola devam' diyeceğiz" dedi.

AK Parti İstanbul B&uu...

2. Abdülhamid'in gelini Zeynep Osman ile İmamoğlu buluşması! Özdil bomba detaylar paylaştı

Yılmaz Özdil, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 2. Abdülhamid’in torunu şehzade Ertuğrul Osman'ın eşi Zeynep Osman ile bir araya geldiği günden detaylar paylaştı.

Yılmaz Özdil, Sözcü'de "Osmanlı’yla Cumhuriyet’in kucaklaştığı an" başlığıyla yayımlanan yazısı...