loader
KORKUTELİ’NDE MİLLET İTTİFAKI’NIN ADAYLARINA YOĞUN İLGİ

KORKUTELİ’NDE MİLLET İTTİFAKI’NIN ADAYLARINA YOĞUN İLGİ

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek ve İYİ Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Halil Kara’nın ortaklaşa kullanacakları Korkuteli’ndeki seçim ofisi açıldı. 
Açılışa CHP’den Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır katılırken, İYİ Parti’den İl Başkanı Ahmet Aydın, Antalya Milletvekilleri Feridun Bahşi, Hasan Subaşı ve Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tıknaz seçim ofisinin açılışında yer aldı. 
Açılıştaki kalabalığın bir şeylerin habercisi olduğunu belirten CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, “31 Mart yerel seçimlerinde, ittifak içinde olduğumuz İYİ Parti ile birlikte hem Korkuteli’ni hem de Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız. Antalyalıların özlem duyduğu, halktan yana hizmet üreten belediyecilik anlayışını iktidara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
31 Mart’tan sonra Antalya’nın, katılımcı ve toplumcu bir anlayışla yönetileceğini dile getiren Kumbul sözlerine şöyle devam etti: “Derman belediyecilik sloganıyla çıktığımız bu yolda adaylarımız vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Gittiğimiz her yerde üreticilerimizin, emekçilerimizin yanında olacağımızı, doğamızı ve Antalya’mızın değerlerini koruyacağımızı belirtiyoruz” dedi. 
Seçim açılışının ardından CHP heyeti, Korkuteli İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle buluştu.
 


Etiketler: KORKUTELİ’NDE MİLLET İTTİFAKI ADAYLARINA İLGİ CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek CHP Antalya İl Başkanı CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul İYİ Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Halil Kara

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kızlar da yapabilir  Hayallerinin meslekleriyle buluştular 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Fraport TAV Antalya Havalimanı işbirliğiyle gerçekleşen, ‘Girls Can Do It’ /Kızlar da Yapabilir’ etkinliğinde kız öğrenciler mesleğinde başarılı olan kadınlarla buluştu. İtfaiye erinden pilotluğa kadar çeşitli meslek gruplarından kadın çalışanlar &ou...

Jandarma Teşkilatı 180 Yaşında

Jandarma Teşkilatı 180 Yaşında


5 yıl önce Best Haber

Jandarma Teşkilatı 180 Yaşında

Vali Münir Karaloğlu Jandarma Teşkilatının 180. Kuruluş Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur ve beraberinde ki heyeti makamında kabul etti.

Jandarma Teşkilatının 180 yaşında köklü bir yapı olduğunu belirten Val...

Konyaaltı Belediyesinden martıya yardım eli

Konyaaltı Sahilinde misinaya dolaşan ve denizde mahsur kalan martıya Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri yardım eli uzattı.

Her gün binlerce tatilcinin güneşlenip denize girdiği Konyaaltı Sahilinde, oltayla balık tutmak isteyen vatandaşlarda bir o kadar zaman geçiriyor. A...