loader
Korkuteli Mal Müdürlüğü taşındı

Korkuteli Mal Müdürlüğü taşındı

Korkuteli Mal Müdürlüğü, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü’nün ardından 15 Temmuz darbe girişi sonrası hazineye devredilen, Körfez Dershanesinin 1 ve 2’inci katına taşındı.

Hafta sonu yerine taşınan Mal Müdürlüğü yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Korkuteli Mal Müdürü Halil Karayel, yeni yerlerine taşındıklarını ve artık yeni yerlerinde hizmet vereceklerini ifade etti.


Etiketler: korkuteli 15 temmuz mal müdürlüğü

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Hyper-casual oyun geliştirme maratonu Hyper Jam Mersin’de

Netmarble EMEA ve Mersin Üniversitesi Genç Girişimci Merkezi – Girişim Limanı işbirliği ile düzenlenen Hyper Jam, tüm amatör ve profesyonel oyun geliştiricilerini 48 saat sürecek bir hyper-casual oyun yaratma maratonuna davet ediyor. 13 – 15 Aralık 2019 tarihlerinde Mersin’de düzenlenec...

MOTORLU KARA TAŞITLARI, KASIM 2020

MOTORLU KARA TAŞITLARI, KASIM 2020


4 yıl önce Best Haber

Motorlu kara taşıt verileri 1933 yılından itibaren derlenmektedir. Söz konusu veriler 1987 yılına kadar Devlet İstatistik Enstitüsü tarafından trafiğe kaydı yapılan, trafikten kaydı silinen ve iller arası nakil olan taşıtlar için hazırlanan bir formla elde edilmiştir. 1987 yılından sonra Motorlu Kara Taşıtları �...

Hayat kurtaran köpekler ptt pullarında

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) ile görme engellilere ücretsiz rehber köpek desteği sağlayan Rehber Köpekler Derneği, Ankara’da “Yardımcı Köpekler” Konulu Anma Pulu tanıtım toplantısı yapıldı.

PTT AŞ Değerli Kağıtlar Dairesi Başkanı Mehmet Orhon toplantının a&cc...