loader
İzmir için güzel gelişme! Başkan Tunç Soyer yeni kararı duyurdu

İzmir için güzel gelişme! Başkan Tunç Soyer yeni kararı duyurdu

İZMİR için alınan son dakika kararı Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer twitter hesabından bizzat duyurdu. Hayvanseverlerin alkışını alan karara göre fayton devri bitti.

İzmir'de hayvan haklarına yönelik önemli bir karar alındı. Artık kordon boyunca faytonlar olmayacak. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer aldıkları kararı twitter hesabından 'fayton devri kapandı' diyerek duyurdu. 

İzmir'deki kararın darısı Adalar'ın başına

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin aldığı karardan sonra gözler Adalar'daki 'at' zülmüne döndü. Özellikle tatil günlerinde saatlerce aç susuz çalıştıran hayvanlar, herkesi isyan ettiriyor.

Adalar halkı bir çok kez koşumdaki atın ölümüne tanık oldu. Şimdi hayvanseverler Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül'ün de benzer bir karar aldırmasını bekliyorlar.

KAYNAK: İNTERNETHABER.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.internethaber.com/izmir-icin-guzel-gelisme-baskan-tunc-soyer-yeni-karari-duyurdu-2031639h.htm


Etiketler: İZMİR FAYTON İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TUNÇ SOYER HAYVAN HAKLARI

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kız Kardeşim Eğitmenleri 2019’a hazır

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Coca-Cola Türkiye’nin katkılarıyla kadınların ekonomik hayatta etkin bir şekilde katılımını destekleyen Kız Kardeşim Projesi’nin 2019 yılı gönüllü eğitmenleri sahaya inmeye haz�...

LÖSEV İLE ÇOCUKLAR  DAİMA KAZANANACAK!

LÖSEV’in destekleriyle tedavi görerek iyileşen 10 çocuk, 3-8 Temmuz 2019 tarihlerinde Moskova’da düzenlenen 2019 World Winners’ Games e katıldı.

LÖSEV’in desteklediği 10 çocuk 11 madalya ile ülkemize döndüler.

2010 yılından bu yana, Rusya’da farklı &u...

Kahvaltı Okul Başarısını Doğrudan Etkiliyor

Okul döneminde çocukların sağlıklı ve dengeli beslenmesinin gerekliliği bir kez daha ortaya çıkıyor. Ebeveynlerin çocukları için hazırladığı her öğünde besin çeşitliliğine önem vermesi gerektiğini hatırlatan DoktorTakvimi.com uzmanlarından Diyetisyen Meltem Arslan, özellikle kah...