loader
Başkan Böcek:

Başkan Böcek: "Sözlerimizi yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız"

"Birlikte başaracağız"
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye bürokratları ile online yaptığı koordinasyon toplantısında projeleri tek tek masaya yatırarak, çalışmalara hız verilmesi talimatını verdi. Başkan Böcek, azim ve kararlılıkla çalışmalara devam ettiklerini belirterek, "Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Birlikte başaracağız" dedi. 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Denizcilik Sektörü İçin Yeni Nesil Teknoloji

Enerji kalitesi alanında 6 kıtada 60’a yakın ülkeye ileri teknoloji çözümler sunan Elektra Elektronik, Türkiye’de ilk ve tek yerli üretim olan aktif harmonik filtreleri ile denizcilik sektörüne güven getiriyor. Akım ve gerilim kirliliklerini ortadan kaldırarak elektrik enerjisinin sürekl...

Boston Dynamics Robotlarının Hareket Kabiliyetleri Artıyor

Robotlar üzerine çok ciddi bir çalışma içerisinde olan Boston Dynamics, geçtiğimiz sene bir hayli kötü davrandığı Atlas robotuna yeni hareket kabiliyetleri kazandırdı.

Boston Dynamics tarafından Şubat 2016’da paylaşılan videoda, Atlas’ın sorunlara ne gibi tepkiler verdiği g&oum...

Tesla ilk elektrikli tırını tanıttı

Tesla'nın Üst Yöneticisi Elon Musk, California eyaletinde Hawthorne'daki merkezinde tanıtılan tırın, şarj edildikten sonra 804 kilometre yol kat etme özelliğine sahip olduğunu açıkladı. 

Musk, üretimine 2019 yılında başlanacak tırın, yakıt tasarrufu sağlayan dizel emsallerinden daha az mas...