loader
5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali'nin programı

5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali'nin programı

Sanat yönetmenliğini mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu'nun yaptığı, yapımcılığını ise Gezgin Kültür Sanat'ın üstlendiği 5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali'nin programı açıklandı.
Türkiye'nin ilk komedi festivali olan ve 2015'ten beri aralıksız düzenlenen Ankara Uluslararası Komedi Festivali programı açıklandı. Sanat yönetmenliğini mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu'nun yaptığı, yapımcılığını ise Gezgin Kültür Sanat'ın üstlendiği festivalin beşincisi 1-17 Kasım'da düzenlenecek.
AÇILIŞ CEM YILMAZ İLE

Gösteriler, tiyatrolar, stand-up gösterileri, konserler, tiyatro etkinlikleri ve amatör komedyenler için düzenlenen etkinliklerin izleyiciyle buluşacağı festivalin açılışı Cem Yılmaz'ın Diamond Elit Platinum Plus gösterisiyle yapılacak.

Alternatifli bir programa sahip olan festivalde, Ferhan Şensoy, Alpay Erdem, Mahşer-i Cümbüş, Vedat Özdemiroğlu, Yıldıray Şahinler, Zafer Algöz, Hayrettin, Can Yılmaz ve Erkan Can, Ankara seyircisinin karşısında olacak.

Festival etkinlikleri Nazım Hikmet Sanat ve Kongre Merkezi, Congresium, Tatbikat Sahne, 4 Mevsim Tiyatro Salonu, GAGA Manjero, Route Sahne, IF Sokak'ta gerçekleştirilecek.

 

KAYNAK: https://www.ntv.com.tr/sanat/5-ankara-uluslararasi-komedi-festivalinin-programi,LAt0wFNzqEaQWoyXoWPUww


Etiketler: Kültür Sanat Ankara 5. Komedi Festivali Film Komedi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

GECENİN TÜM GELİRİ OYUNCULAR SENDİKASINA

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Betül Arım, doktorların reçeteye yazdığı, 10 yaşından itibaren çocuklarında izleyebildiğİ "Dışarda Hiçbir Şey Var!" adlı tek kişilik tiyatro gösterisiyle bu sefer de BKM’de! Üç yıldır hem İstanbul’da hem de Türkiy...

Bin 400 yıllık Hereke Kalesi gün yüzüne çıkıyor

Körfez’de yer alan ve Doğu Roma İmparatorluğu döneminde 640’lı yıllarda yapıldığı sanılan Hereke Kalesi’ndeki restorasyon çalışmaları devam ediyor. İlk etabın tamamlanması sonrası ikinci etap çalışmalarının başlatıldığı kale, ‘En İyi Proje’ ödülünün ardın...

Yufka Ekmeğinden Fırın Ekmeğine

Yufka Ekmeğinden Fırın Ekmeğine


6 yıl önce Best Haber

Bir alışveriş esnasında un çeşitlerinin sergilendiği bölüme bakarken yeni çıkan  ürünleri gördüm. Evde ekmek yapmak isteyenler için üretilmişti onlar. “Nerelerden nerelere geldik” dedim içimden. Biz zaten evde pişirilen ekmeklerle büyümemiş miydik! Bu yeni ...